Korszerű billenőplatós teherautóinkkal a Balaton környékén illetve a Dunántúlon szóródó építőanyag szállítást vállalunk.

A 30 000 m2-es, tüzép jelleggel működő telephelyünkön nagy raktárkészlettel rendelkezünk, a forgalmazott közel 30 féle ömlesztett áru folyamatosan rendelkezésre áll, így rugalmas, pontos és megbízható kiszállítást biztosítunk magánszemélyek és cégek számára is. Általában a megkeresés napján már ki tudjuk vinni az árut, azonban a jobb szervezhetőség érdekében kérjük fuvarigényét lehetőség szerint jelezze előre egy-két nappal.

Az alábbi szóródó építőanyagok értékesítésével, beszerzésével és szállításával foglalkozunk többféle frakcióban:

  • sóder (homokos kavics)
  • murva (zúzottkövek)
  • homok (bányahomok, folyami homok)
  • dísz-, és kulékavics
  • termő- és töltőföldek
  • bazaltzúzalékok
  • tőzeg.

Teljesítménynyilatkozattal rendelkező, jó minőségű ömlesztett árukat forgalmazunk, amelyeket hídmérlegen mérve, hiánytalanul, szennyezettség nélkül szállítunk a helyszínre. Beszállítóink ismerik az elvárásainkat, olyan árukkal szolgáljuk ki Önt, amivel mi is szívesen dolgoznánk.

Terepes, billenőplatós teherautóink alkalmasak a nehezebb területekre való bejutásra is.
Országos hulladékszállítási engedéllyel rendelkezünk nem veszélyes hulladékok szállítására.

Inert hulladékokat, sittet Siófokon és 50 km-es körzetében el is szállítjuk. 10 m3 mennyiségtől megyünk ki rakodógéppel, billenős teherautókkal, és a felrakott árut cégünk által üzemeltetett hivatalos átvevőhelyre visszük. Az elszállított sitt súlyát minden esetben hídmérlegen mérjük, elszámolás mérlegjegyek alapján történik.

Igény esetén az út-, kert-, és parképítéshez szükséges ömlesztett áruk, illetve a szállításhoz szükséges teherautók tekintetében is tudunk szakmai tanácsadást nyújtani.

A szóródó építőanyagok szállítását a mennyiségtől és a munkaterület megközelíthetőségétől függően többféle méretű és kapacitású tehergépjárművel tudjuk végezni.

  • 14 tonna össztömegű billenős teherautótól 40 tonna össztömegű szerelvényig rendelkezünk szállítójárművel.
  • A 3,5 tonna össztömegű teherautóval történő szállítást partnereink végzik.

Nagy volumenű munka esetén az áraink megbeszélés tárgyát képezik.

Ügyfeleink elégedettsége igazolja, hogy több évtizedes szakmai tapasztalatunk teljes garanciát jelent a megbízható munkavégzésre.

Amennyiben fuvarozás Siófok szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, vagy további kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal, és kérjen tőlünk díjmentes ajánlatot!