Üdvözöljük a Pannon-Fuvar 2000 Kft. honlapján!

1983-2001

Guzslován Ferenc

Guzslován Ferenc Ügyvezető-tulajdonos

1983-ban lettem magánvállalkozó, egy IFA billlenős szerelvénnyel az akkori lehetőségeimhez mérten. Mindig a minőség, gyorsaság, és megbízhatóság lebegett a szemem előtt, ezáltal hamar jó hírnévre tettem szert a szakmában. A rengeteg építkezés szükségessé tette a gyorsabb reagálást, amihez telephelyet hoztam létre, majd megvettem első földmunkagépemet. Ezután felgyorsultak az események, folyamatosan bővült vevői köröm, ezért szükségessé vált nemcsak egy professzionális alkalmazotti csapat kialakítása, hanem a gépjárműpark fejlesztése is.

2001-ben alapítottam meg a “Pannon-Fuvar 2000” Kft-t, akkorra már majdnem húsz éves magánvállalkozói tapasztalattal.

2001-

A cégalapítással természetesen a jó hírnév nem változott, hiszen szolgáltatásaink tovább bővültek a gépi bontással, és inert hulladék átvevőhellyel. Családi vállalkozásunkra továbbra is a folyamatos fejlesztés jellemző a munkagépek és kiegészítőik terén, a munkatársak tekintetében viszont nem jellemző a fluktuáció, hiszen sikerült egy rugalmas, professzionális csapatot kialakítani az évek során, akik sokat tesznek a jó hírnevünkért.
2003-ban bevezettük az ISO minőségirányítási rendszert, mely biztosítja a minőségi munkafolyamatokat a lakossági és vállalkozói vevőkör tökéletes kiszolgálására. Üzletpolitikánk része, hogy alvállalkozóink is cégünk minőségelvárásainak megfelelő munkát végezzenek.
Adó-, és köztartozásunk nincs, regisztrálva vagyunk a jó adósok listáján is.
Mára ikerfiaim, Ákos és Tamás szintén a családi vállalkozásunknál dolgoznak, hogy minél rugalmasabban tudjunk alkalmazkodni a jelen kor kihívásaihoz.

Amennyiben cégünkkel kapcsolatban további információra lenne szüksége, vagy rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel: Guzslován Ferenc
Ügyvezető – Tulajdonos

Minőségpolitika

MSZ EN ISO 9001:2015 tanúsítványunk